Despre noi

Brandul a luat nastere, din pasiunea ownerilor, Sabina Floria si Elena Slabutu, pentru frumos, unic si spectaculos si din dorinta de a celebra femeia si de a-i darui incredere in sine.

 


GLAM & GLOW este principalul furnizor de oglinzi Hollywood din Romania. Vă oferim, de asemenea, o gamă esențială de produse de lux, care vă ajută să aduceți eleganta si rafinamentul de la Hollywood direct in casa voastra.

 


Oglinda oglinjoara cine-i cea mai frumoasa din ţara? Reda realitatea prin intermediul unei Oglinzi Hollywood, alege din gama noastra de produse de lux şi infrumuseţeaza-ţi spatiul personal, care sa te reprezinte si sa puna in evidenta femeia fabuloasa care esti.

 


Ne mândrim că oferim produse inovatoare de cea mai bună calitate, oglinzile noastre Hollywood nu au doar o estetica axata pe somptuozitate si lux, sunt mult mai mult de atat, sunt oglinzi inteligente, fiind dotate cu Bluetooth si USB charging ports, deoarece noi ne adresam tuturor femeilor fabuloase care imbina frumosul cu practicul.

 


Respectă-te Pe Tine Însuți - Fii regina fabuloasă care ești și adu-ți eleganta si rafinamentul de la Hollywood în viata ta.